Over ons

Door jarenlange ervaring binnen de markt van beroepskleding, zijn wij op de hoogte van alle eisen betreffende kleding van de diverse beroepsgroepen. Dankzij deze kennis kunnen wij ons uitgebreide assortiment voortdurend aanpassen. Bij herziene regelgevingen of innovaties brengen wij u als eerst op de hoogte en worden nieuwe producten snel geïntroduceerd. Zo beschikken de klanten van Zijlstra Beroepskleding altijd over kleding van hoogstaande kwaliteit.

Zijlstra Beroepskleding is meer dan een groothandel. Wij denken graag met u mee over uw corporate identity en adviseren u en uw werknemers graag over het gebruik van de juiste werkkleding en schoeisel. Voor elk bedrijf is er een aparte kledinglijn te realiseren, waardoor u een onderscheidend vermogen creëert ten opzichte van uw concurrenten.

Indien gewenst kan Zijlstra Beroepskleding uw schoeisel, kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en logo's op voorraad houden. Zo kunt u te allen tijde bij uw beroepskleding waardoor een snellere levering mogelijk is. Afleveren op het huisadres van uw werknemers behoort ook tot de mogelijkheden van Zijlstra Beroepskleding. Al deze persoonlijke wensen worden in ons KMS systeem geregistreerd waardoor wij u efficiënt en adequaat van dienst kunnen zijn.